www.radiologus.hu


dr. Turóczy Gergely
radiológus szakorvos

Főoldal Bemutatkozás Rendelések Betegeknek Orvosoknak Elérhetőség Linkek

Bemutatkozás

A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem orvosi diplomát, majd a Szegedi Tudományegyetemen egészségügyi menedzseri végzettséget.

Az egyetem Radiológiai és Onkoterápiás Klinikáján dolgoztam 2004-ig, majd az Uzsoki utcai Kórházban helyezkedtem el. 2005-től kezdve indítottam magánrendeléseimet Budapesten, és 2006-tól Budaörsön is.
A Radiológiai és Onkoterápiás Klinikán szereztem meg a hasi, lágyrész és emlődiagnosztikai gyakorlatomat. Az erek vizsgálataival a budapesti Ér- és Szívsebészeti Klinikán töltött szakmai gyakorlatom során ismerkedtem meg. Az ízületi ultrahangvizsgálatokkal az ORFI-ban ismerkedtem meg.

Tanulmányutakon jártam Finnországban és Németországban.

Elvégeztem a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang-diagnosztikai Társaság kurzusát, valamint a 2004-es bécsi Európai Radiológus Kongresszus mozgásszervi ultrahangos és a 2005-ös soproni kongresszus 3D ultrahangos képzését is.

Rendszeresen részt veszek különféle magyar radiológus kongresszusokon és továbbképzéseken, illetve az Európai Radiológus Társaság kongresszusán.